Simon Meglič

ePrvak group - partner in direktor

Strokovnjak na področju:

  • E-mail marketing

  • Direktni marketing

  • Uporabniška izkušnja

  • Uredništvo spletnih portalov

Simon Meglič je ustanovitelj podjetja ePrvak ter eden izmed največjih strokovnjakov za uporabniško izkušnjo in email marketing v Sloveniji. O praktičnih izkušnjah in prodajnih uspehih s tega področja predava na seminarjih in konferencah ter svetuje podjetjem v Sloveniji in v tujini.

Je član upravnega odbora ZDMS (Združenja za direktni marketing Slovenije). V preteklosti je bil 5 let direktor podjetja Potovanje d.o.o., ki je razvilo največje slovenske turistične portale in vodilo njihovo uredništvo ter prodajo - Potovanje.si, Kompas.si, Lastminutecenter.si in slovenska Adriatica.net.

Simon Meglič na NETFORK Akademiji predava:

Skrivnosti uspešnega e-mail marketinga

Kljub razvoju in razmahu številnih novih in naprednih komunikacijskih orodij, ostaja e-mail marketing še vedno najpomembnejše orodje za komunikacijo z obiskovalci.Ohranjen primat na trgu mu omogočajo novi pristopi in tehnike, ki se jih poslužujejo podjetja pri komuniciranju s svojimi uporabniki. Nekaj namigov, trikov in dobrih praks bo predstavil direktor in partner podjetja, ki je orodje za t.i. newslettre tudi razvilo, ePrvak. 

POGLEJ SI CELOTEN PROGRAM