Polona Kisovec

121 marketing d.o.o. - partnerica in direktorica

Strokovnjak na področju:

  • Direktni marketing

  • Prodajna sporočila za e-mail in spletni marketing

  • Prodajno pisanje za splet

  • Marketinške kampanje

Polona Kisovec je direktorica in idejni vodja 121 marketinga. Je prva državna prvakinja v direktnem marketingu v Sloveniji, specialistka za direktno trženje v praksi z večletnimi izkušnjami pri delu s podjetji iz različnih panog (turizem, zavarovalništvo, igre na srečo, finance in bančništvo, izobraževanja, wellness in fitness, avtomobilizem, produkti široke potrošnje). Edino merilo uspeha pri delu z naročniki ji pomenijo objektivni rezultati in merljivi odzivi kupcev.

Zaslužna je med drugim za pripravo direktne pošte z rekordnim odzivom, snovanje prodajnih sporočil za e-mail in spletni marketing za blagovno znamko Dormeo, s čimer se uvršča med pionirje direktnega marketinga v Sloveniji.

S svojimi inovativnimi idejami, praktičnimi rešitvami in osebnim pristopom postavlja nove standarde v direktnem marketingu, ki jih uspešno uporablja pri pripravi, izvedbi in vodenju marketinških kampanj za različna podjetja v Sloveniji in tujini.

Polona Kisovec na NETFORK Akademiji predava:

Prodajno usmerjeno pisanje za splet

Prva državna prvakinja v direktnem marketingu bo govorila in predavala o zakonitostih prodajno usmerjenega pisanja na spletu. Že dolgo časa je znano, da samo prodajni teksti niso več privlačni našim uporabnikom, prevelika usmerjenost v vsebino pa pomeni ne učinkovito prodajanje naših storitev ali produktov. Nasveti in vse o tem, kako izkoristiti vsebino in besedila, ki jih delite na svetovnem spletu.

POGLEJ SI CELOTEN PROGRAM