Polona Kisovec

121 marketing d.o.o. - partnerica in direktorica

Strokovnjak na področju:

  • Direktni marketing

  • Prodajna sporočila za e-mail in spletni marketing

  • Prodajno pisanje za splet

  • Marketinške kampanje

Polona Kisovec je direktorica 121 Marketinga. Je prva državna prvakinja v direktnem marketingu v Sloveniji, strokovnjakinja za conversion marketing in storytelling, specialistka za pripravo prodajnih sporočil z večletnimi izkušnjami pri delu s podjetji iz različnih panog (turizem, zavarovalništvo, igre na srečo, finance in bančništvo, izobraževanja, wellness in fitness, avtomobilizem, produkti široke potrošnje, mobilne
aplikacije). Edino merilo uspeha pri delu z naročniki ji pomenijo objektivni rezultati in
merljivi odzivi kupcev.

Zaslužna je med drugim za pripravo direktne pošte z rekordnim odzivom, snovanje prodajnih sporočil, e-mail marketinga in spletni marketing za blagovno znamko Dormeo.

S svojimi inovativnimi idejami, praktičnimi rešitvami in osebnim pristopom postavlja vedno nove standarde v marketingu in prodaji, ki jih uspešno uporablja pri pripravi marketinških kampanj za različna podjetja v Sloveniji in tujini.

Polona Kisovec na NETFORK Akademiji predava:

Pisanje za splet – Kako nagovarjati potrošnike na spletnem mestu

Izboljšajte svoje spretnosti pisanja in konverzije vašega spletnega mesta. Spoznajte ključna pravila pisanja za splet in kako zmanjšati psihološko “bolečino” pred nakupom. Katere dejavnike moramo upoštevati preden se lotimo pisanja, kako postaviti strukturo besedila ter kako prek besed poudarjamo vrednost in podajamo želeno čustveno stanje? Obvladajte psihologijo naslovov in kaj najbolje deluje. Za posladek pa še, kako lahko uporabite ta načela pri interakciji z AI, da boste hitrejši in učinkovitejši pri svojem delu.

POGLEJ SI CELOTEN PROGRAM