Miloš Suša

iPROM d.o.o. - Spletni medijski specialist

Strokovnjak na področju:

  • Programatični zakup

  • Prikazno oglaševanje

  • Digitalna transformacija

  • Sodobni potrošniki

Miloš Suša, spletni medijski specialist v digitalni agenciji iPROM, ključne domače in tuje naročnike usmerja v procesu digitalne transformacije in jim z dolgoletnimi strokovnimi izkušnjami pomaga do poglobljenega razumevanja navad potrošnikov v novodobnem ter vse bolj disruptivnem okolju.

S pozitivnim nastopom si Miloš prizadeva za povečevanje digitalnega odtisa svojih naročnikov in pri tem zagovarja sodelovalnost in proaktivnost. Poleg dolgoletnih izkušenj s področja digitalnega marketinga mu pri gradnji poslovnih odnosov pomaga tudi strokovno znanje iz informatike in ekonomije; kot mentor v iPROM-u pa dragocene izkušnje z velikim entuziazmom predaja tudi na mlajše zaposlene. S tem živi svoj priljubljen moto »Ne preživijo najmočnejši in najpametnejši, ampak tisti, ki se najbolje prilagajajo spremembam,« ki ga v poslovnem okolju udejanja tudi z neprestanim prizadevanjem po nadgradnji strokovnega znanja in ga z inovativnimi idejami prenaša v DNK vseh oglaševalcev, s katerimi sodeluje.

Miloš Suša na NETFORK Akademiji predava:

Programatični zakup - Prikazno oglaševanje, uporaba podatkov in novih tehnologij za doseganje boljših rezultatov

Prikazno oglaševanje prinaša številne priložnosti, ki jih je smiselno izrabiti in uporabiti pri izboljšanju digitalnega poslovanja podjetja. Programatični zakup zahteva in prinaša veliko podatkov, ki jih je potrebno smiselno uporabiti in implementirati pri oglaševanju na spletu.

POGLEJ SI CELOTEN PROGRAM