Manca Korelc

trenerka komunikacije na družbenih omrežjih

Strokovnjak na področju:

  • Strategija komunikacije na Facebooku, Instagramu in LinkedInu

  • Priprava načrta vsebin in upravljanje družbenih omrežij

  • Grajenje osebne znamke s pomočjo LinkedIna

  • Priprava strategije digitalnega marketinga

  • Optimizacija procesov v marketingu

Manca Korelc je večkrat nagrajena strokovnjakinja za vsebinski marketing na družbenih omrežjih. V več kot 10 letih delovanja v svetu digitalnega marketinga ga je spoznavala v različnih vlogah oglaševalskega trikotnika, danes pa pomaga podjetjem zapisati in doseči cilje komunikacije na LinkedInu, Facebooku in Instagramu.

Je ambasadorka in svetovalka za komunikacijo na LinkedInu, kajti močno verjame v moč grajenja znamk s pomočjo deljenja znanja in gradnje odnosov.

V zadnjih 3 letih je izvedla več kot 90 predavanj in delavnic ter napisala prek sto člankov o trženju na spletu, med drugimi objavljeni v medijih.

Javnosti je znana tudi po projektu Moja jezera, v katerem je združila strast pisanja, raziskovanja Slovenije, kolesarjenja in fotografije. Za projekt je prejela tri nagrade za posebne dosežke vsebinskega marketinga in odličnost digitalnega projekta.

Manca Korelc na NETFORK Akademiji predava:

Načrtovanje, izvedba in upravljanje družbenih omrežij. Strateški pristopi in praktični primeri: Facebook, You Tube, Twitter, Instagram, Snapchat

Družbena omrežja so zunanje ogledalo podjetja in danes tudi eden prvih stikov s potencialnimi kupci. Poleg tega nam pomagajo skrbeti za obstoječe kupce in ustvarjati trden odnos z njimi. Komunikacija tudi tu ni več samo enosmerna, ampak se je potrebno zavedati priložnosti in izzivov, ki nam jih prinaša dvosmeren potek komuniciranja. 

POGLEJ SI CELOTEN PROGRAM