Manca Korelc

trenerka komunikacije na družbenih omrežjih

Strokovnjak na področju:

  • Strategija komunikacije na Facebooku, Instagramu in LinkedInu

  • Priprava načrta vsebin in upravljanje družbenih omrežij

  • Grajenje osebne znamke s pomočjo LinkedIna

  • Priprava strategije digitalnega marketinga

  • Optimizacija procesov v marketingu

V več kot 15 letih delovanja v svetu digitalnega marketinga ga je spoznavala v različnih vlogah oglaševalskega trikotnika, od leta 2017 pa pomaga podjetjem zapisati in doseči cilje komunikacije na LinkedInu. V zadnjih 8 letih je izvedla več kot 520 predavanj in delavnic ter napisala prek sto člankov o trženju na spletu, med drugimi objavljeni v medijih.


Javnosti je znana tudi po projektu Moja jezera, v katerem je združila strast pisanja, raziskovanja Slovenije, kolesarjenja in fotografije. Za projekt je prejela tri nagrade za posebne dosežke vsebinskega marketinga in odličnost digitalnega projekta.


Svoje ljubezni do pisanja, raziskovanja skritih kotičkov Slovenije in kolesarjenja je združila v projekt Moja jezera, v katerem s kolesom obiskuje vsa slovenska jezera in na spletni strani ustvarja spletni leksikon. Za projekt je prejela POMP nagrado za posebne dosežke v vsebinskem marketingu ter dve Netko nagradi, ki nagrajuje odličnost digitalnih projektov. O športno-turističnem projektu je spregovorila za številne medije.
JE AVTORICA 2 KNJIG: LinkedInu z naslovom LinkedIn by the Book in o jezerih Slovenije z naslovom The Slovenia Lakes.

Manca Korelc na NETFORK Akademiji predava:

LinkedIn za poslovno uporabo

Na delavnici si bomo ogledali dobre prakse v ključnih stebrih uporabe LinkedIna. V vsakem stebru se bomo dotaknili tudi ključne sestavine: personalizacija.

3 stebri LinkedIna za poslovno uporabo:

  • optimizacija LinkedIn profila (ključni elementi dobrega LinkedIn profila, dobre prakse LinkedIn profila, skrite informacije na profilu)
  • kakšno vsebino objavljati na LinkedInu (kakšno vsebino objavljati, kakšna objava je dobra objava)
  • prodajni vidik – 3 koraki do sestanka (kako jih najti z brezplačno različico LinkedIna, prodajni trigerji na LinkedInu in komunikacija s potencialnimi strankami)POGLEJ SI CELOTEN PROGRAM