Jurij Štukovnik

Tovarna idej d.o.o. - direktor

Strokovnjak na področju:

  • Digitalni mediji

  • Mobilna spletna mesta in aplikacije

  • Sodobni uporabniki

  • Družbena omrežja

Jurij Štukovnik je podjetnik in strokovnjak na področju digitalnih medijev. Je ustanovitelj in direktor digitalne agencije Tovarna idej. Soustvarjalec slovenskega spleta skozi zelo odmevne projekte, predavatelj na mednarodni fakulteti in konferencah. Je ustanovitelj ene prvih in največjih spletnih družbenih omrežij v Sloveniji.

Na področju digitalnih rešitev je sodeloval in svetoval več kot 250 slovenskim in tujim organizacijam med katerimi so tudi ena največjih trgovskih verig v Veliki Britaniji, londonski dragularjerji, največji londonski glasbeni festivali, angleške in slovenske bankestartup in druga podjetja.

Jurij Štukovnik na NETFORK Akademiji predava:

Mobilna revolucija, uporabniki in internet

Imate prilagojeno spletno mesto za prikaz na mobilnih napravah? Razmah uporabe mobilnih naprav je v zadnjih letih doživel rekordno vrednost, prav tako večina uporabnikov in obiskovalcev spletnih mest, svoj prvi obisk opravi prav preko mobilne naprave. Če mu že v prvem obisku ne ponudite dobre uporabniške izkušnje in informacij, ki jih potrebuje, bo najverjetneje izbral katero drugo blagovno znamko. 

POGLEJ SI CELOTEN PROGRAM