Jure Kumljanc,  LifeClass Hotels & Spa:
 Izobraževanja smo se udeležili v želji, da osnovno razumevanje interneta nadgradimo in ...
podrobnosti
Vekoslav Rajh,  Ministrstvo za obrambo RS:
 Pridobljena znanja že uspešno uporabljam v praksi in veliko bolj suvereno zago...
podrobnosti
Marko Lorber,  Connecta d.o.o.:
 NETFORK Akademija mi je dala dve stvari: na eni strani znanje, ki mi ga je primanjkovalo, ...
podrobnosti
Barbara Bosilj,  Relax turizem d.o.o.:
 S pomočjo NETFORK Akademije sem pridobila potrebna znanja in smernice, ki jih lahko upora...
podrobnosti
Erika Setnikar,  Mobitel d.d.:
 Menim, da je bila tovrstna akademija v naši krogih nujno potrebna. Ne gre samo za pridobi...
podrobnosti
Aleksandra Jerebic,  Slovenska turistična organizacija:
 Priporočam jo vsem, ki se trudite pridobivati kupce. Znanja, ki jih osvojite, vas spodbuj ...
podrobnosti
Nataša Crnkovič,  Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.:
 

Po končani NETFORK Akademiji se zaveš, koliko dela te dejansko še čaka na spletni stra ...

podrobnosti
Nastja Kramer,  Malinca.si:
 NETFORK Akademije sem se udeležila na začetku svoje podjetniške poti, ko je bila Malinc ...
podrobnosti
Simona Kruhar Gaberšček,  Marketing magazin:
 

Upravljanje družbenih omrežij, iskalni marketing, spletne trgovine, uporabniška izkušn ...

podrobnosti
Petra Logar Trenc,  Turizem Ljubljana:
 

NETFORK Akademije sem se udeležila z željo, da razumevanje interneta in neskončnih mož ...

podrobnosti
Zoja Bevc,  Hiša vizij d.o.o.:
 

NETFORK Akademija je zagotovo investicija, v katero je v času digitalnega vsakdana vredno ...

podrobnosti
Mateja Blatnik,  Dnevnik d.d.:
 Udeležba na NETFORK Akademiji je bila zame ena od najboljših poslovnih odločitev. Vseka...
podrobnosti
Saša Tušek Vogrič,  RRC Računalniške storitve d.d.:
 NETFORK akademija, je več kot izpolnila moja pričakovanja. Predvsem bi pohvalila or...
podrobnosti
Milena Pelipenko,  Gospodarsko razstavišče d.o.o.:
 V raziskovalnih poročilih E-laborat, ki sem jih prejela na NETFORK Akademiji je na enem m...
podrobnosti
Aleš Kersnič,  Adria Airways d.d.:
 NETFORK Akademija je zadetek v polno, nekaj kar smo v slovenskem internetnem prostoru potr...
podrobnosti
Tomaž Korelc,  Creatoor d.o.o.:
 V 90 urah boste dobili znanje, za katerega sem jaz porabil 10 let in več. Vredno vsake se ...
podrobnosti
Jerneja Cvelbar,  Terme Krka d.o.o.:
 Investicija v NETFORK Akademijo se gotovo izplača, saj s pridobljenim znanjem uspešno ma...
podrobnosti
Marko Jevšenak,  Gorenje d.d.:
 NETFORK Akademija mi je dala v prvi vrsti pregled nad široko paleto znanj, potrebnih za u ...
podrobnosti
Petra Arnež,  IZI mobil d.d.:
 

V poplavi trendov, praks, priročnikov, seminarjev je včasih težko izluščiti kakovostn ...

podrobnosti
Jošt Košak,  AV studio d.o.o.:
 NETFORK je edino izobraževanje v Sloveniji, ki obsega vse najpomembnejše segmente, kater ...
podrobnosti
Jure Kumljanc,  LifeClass Hotels & Spa:
 Izobraževanja smo se udeležili v želji, da osnovno razumevanje interneta nadgradimo in ...
podrobnosti

Podjetja 8-ih generacij udeležencev NETFORK Akademije


Actual IT d.d., Adria Airways d.d., Agencija RS za okolje, Ministrstvo za kmetijstvo in okolje, Alp-Agency d.o.o., Amis d.o.o., Asanti MAA d.o.o., AV studio d.o.o., Avto Triglav d.o.o. Ljubljana, Banka Celje d.d., Banka Koper d.d., Brjago d.o.o., BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, Creatoor d.o.o., Diners Club SLO d.o.o., Dnevnik d.d., Družina založba d.o.o., Elektro -Slovenija, d.o.o., Eles, d.o.o., Enigma d.o.o., Estoritve d.o.o., F2 d.o.o., Fashion.si, GA, gospodinjski aparati d.d., Gooja d.o.o., Gorenje d.d., Gospodarsko razstavišče d.o.o., Hermes Softlab d.d., Hoteli Bernardin, d.d., Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Istrabenz Turizem d.d., IZI mobil d.d., Jata Emona d.o.o., Kadrovske storitve d.o.o., Kapitalska družba, d. d., Krajc Hoteli d.o.o., Lek d.d., Liger d.o.o., Linea Media d.o.o., Lokalna turistična organizacija Bovec,Medis d.o.o., Mercator d.d., Microsoft Slovenija, Ministrstvo za obrambo RS, Mint International House, d.o.o., MM - Marketing Magazin, Mobitel d.d., Nina Krajnc, s.p., NLB d.d., Nova KBM d. d., OKS-Olimp, d.o.o., Planet lepote, Pro Plus d.o.o., Računalniške novice, Relax Turizem d.o.o., RLS merilna tehnika d.o.o., RRC Računalniške storitve d.d., Sberbank banka d.d., Skupna pokojninska družba d.d., Ljubljana, Slovenska turistična organizacija, Solos d.o.o., Strobl+Strobl gmbh & co. kg, Telapolis d.o.o., Teleing d.o.o.,Telekom Slovenije d.d., Terme Krka, d.o.o., Novo mesto, UniCredit Banka Slovenija d.d., Union hoteli d.d., Unior d.d., UP Fakulteta za turistične študije, Uradni list RS, Veris d.o.o., Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., Zavarovalnica Tilia d.d., Zavarovalnica Triglav, d.d., Zavod za turizem Maribor...

Izbrane izjave nekaterih udeležencev

 

 
 

Jure Kumljanc, LifeClass Hotels & Spa

Izobraževanja smo se udeležili v želji, da osnovno razumevanje interneta nadgradimo in se uvrstimo med vodilne na tem področju slovenskega hotelirstva. Z udeležbo na NETFORK Akademiji smo postali del mozaika slovenskih podjetij, ki imajo vizijo o uspehu.


 

Vekoslav Rajh, Ministrstvo za obrambo RS

Pridobljena znanja že uspešno uporabljam v praksi in veliko bolj suvereno zagovarjam odločitve s področja spletnega nastopa organizacije. Zaključno nalogo - "Strategijo spletnega poslovanja" sem predstavil vodstvu ministrstva, kar je gotovo prispevalo k povečanju razumevanja za to področje in prelomni odločitvi, da spletno predstavitev selimo na drugo, zmogljivejšo in naprednejšo infrastrukturo. Novih izzivov se že veselim.


 

Marko Lorber, Connecta d.o.o.

NETFORK Akademija mi je dala dve stvari: na eni strani znanje, ki mi ga je primanjkovalo, na drugi strani pa spoznavanje in druženje z ljudmi, ki isto razmišljajo in se ukvarjajo s podobnimi posli. Skratka, na splošno mi je NETFORK Akademija zelo koristila, saj sem dobil nek celosten vpogled v razvoj spletnih mest, zaradi česar sem se tudi vpisal na NETFORK Akademijo.


 

Barbara Bosilj, Relax turizem d.o.o.

S pomočjo NETFORK Akademije sem pridobila potrebna znanja in smernice, ki jih lahko uporabim v praksi. Predavatelji so podali informacije na podlagi konkretnih izkušenj, kar v današnjem svetu pomeni veliko.


 

Erika Setnikar, Mobitel d.d.

Menim, da je bila tovrstna akademija v naši krogih nujno potrebna. Ne gre samo za pridobitev novih znanj, ampak tudi za deljenje izkušenj, izmenjavo mnenj. Resnično sem zadovoljna, da se mi je uspelo lani udeležiti tega izobraževanja. Organizatorjem želim vam, da ste še naprej tako uspešni in da nadaljujte v začrtani v smeri začrtanega poslanstva.


 

Aleksandra Jerebic, Slovenska turistična organizacija

Priporočam jo vsem, ki se trudite pridobivati kupce. Znanja, ki jih osvojite, vas spodbujajo k inovativnem razmišljanju, k razlikovanju trženja od ostale konkurence.


 

Nataša Crnkovič, Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Po končani NETFORK Akademiji se zaveš, koliko dela te dejansko še čaka na spletni strani. Zavedanje o tem, kako mogočen je splet in kaj lahko podjetju prinese, je danes še kako pomembno. In ravno to zavedanje predavatelji pri svojih poslušateljih zbudijo.
 

Nastja Kramer, Malinca.si

NETFORK Akademije sem se udeležila na začetku svoje podjetniške poti, ko je bila Malinca.si v samem štartu. Super predavatelji, veliko novega znanja in predvsem izkušnje, ki so jih z nami delili predavatelji in soudeleženci, so mi prišle pri razvijanju moje podjetniške ideje zelo prav. Dobila sem ogromno novega znanja, različnih pogledov na spletno komunikacijo in predvsem idej, ki sem jih vpeljala v Malinco oziroma jih še danes vpeljujem. Vsem, ki se ukvarjate s spletom in bi radi svoje znanje nadgradili, se mrežili in postali še boljši, toplo priporočam NETFORK Akademijo.


 

Simona Kruhar Gaberšček, Marketing magazin

Upravljanje družbenih omrežij, iskalni marketing, spletne trgovine, uporabniška izkušnja – vse to so pojmi, ki so povezani s spletnim poslovanjem, pa vendar ne zajamejo vsega, kar poslovni internet je. Na NETFORK Akademiji sem dobila vpogled v to izjemno široko področje, ki ga nikakor ne moremo in ne smemo jemati zlahka. Zahteva obširno strokovno znanje, predvsem pa celovito strategijo, kaj želi podjetje s spletnimi aktivnostmi doseči. Z NETFORK-a boste odšli opremljeni s tem zavedanjem in znanjem.
 

Petra Logar Trenc, Turizem Ljubljana

NETFORK Akademije sem se udeležila z željo, da razumevanje interneta in neskončnih možnosti, ki jih ponuja, nadgradim in jih uporabim pri svojem delu. Predavanja in predavatelji me niso razočarali, saj sem skozi različna predavanja pridobila ogromno uporabnega znanja in uporabna priporočila za boljše opravljanje dela. Ob skupaj pa tudi malo strahu, saj se šele na koncu predavanj zaveš, koliko dela te še čaka!
 

Zoja Bevc, Hiša vizij d.o.o.

NETFORK Akademija je zagotovo investicija, v katero je v času digitalnega vsakdana vredno investirati. Je izkušnja, ki odpira oči in tedensko kreira nove ideje ter pristope. Poskrbi, da se premikaš naprej in da celostno obvladuješ digitalno okolje iz praktično vseh vidikov, od marketinga in prodaje pa vse do notranje organizacije in posameznih delovnih procesov. Tisti, ki ima NETFORK znanje, je že danes vreden več!
 

Mateja Blatnik, Dnevnik d.d.

Udeležba na NETFORK Akademiji je bila zame ena od najboljših poslovnih odločitev. Vsekakor gre pohvala odlično izbranim predavateljem, ki poleg znanj vse odlikuje tudi visoka stopnja profesionalnosti, ki jo tako posredujejo na slovenski trg in sooblikujejo prihodnost slovenskega poslovnega interneta.


 

Saša Tušek Vogrič, RRC Računalniške storitve d.d.

NETFORK akademija, je več kot izpolnila moja pričakovanja. Predvsem bi pohvalila organizatorje in Primoža Žižka, za izbrane vsebine, predstavljene s strani priznanih strokovnjakov s področja internetnega marketinga.


 

Milena Pelipenko, Gospodarsko razstavišče d.o.o.

V raziskovalnih poročilih E-laborat, ki sem jih prejela na NETFORK Akademiji je na enem mestu zbranih veliko uporabnih znanj in navodil, ki jih hkrati lahko delim s sodelavci, ki pokrivajo različna področja. Poročila so primerna zame, saj urejam našo spletno stran, za PR službo, ki v našem podjetju pripravlja besedila za splet, in tudi za samo vodstvo podjetja, ker je poznavanje spletnih zakonitosti danes nujno za strateško odločanje .


 

Aleš Kersnič, Adria Airways d.d.

NETFORK Akademija je zadetek v polno, nekaj kar smo v slovenskem internetnem prostoru potrebovali in iskali. Znanje in pregled nad internetom, ki ga ponuja, je zlata vredno. Obisk NETFORK Akademije bom priporočil vsem znancem in prijateljem, ki so kakorkoli povezani z internetom in internetnim poslovanjem.


 

Tomaž Korelc, Creatoor d.o.o.

V 90 urah boste dobili znanje, za katerega sem jaz porabil 10 let in več. Vredno vsake sekunde in vsakega centa. Resnično priporočam.


 

Jerneja Cvelbar, Terme Krka d.o.o.

Investicija v NETFORK Akademijo se gotovo izplača, saj s pridobljenim znanjem uspešno manjšaš stroške na vseh področjih. Lažje izbereš ustreznejšo rešitev za določen projekt, marsikaj pa znaš narediti tudi sam. NETFORK Akademija mi je dala veliko uporabnega znanja in samozavest, tako da svoje poslovne odločitve suvereno zagovarjam. Dobila sem poglobljen vpogled v področje, ki ga sedaj z velikim veseljem raziskujem naprej.


 

Marko Jevšenak, Gorenje d.d.

NETFORK Akademija mi je dala v prvi vrsti pregled nad široko paleto znanj, potrebnih za upravljanje poslovnih aktivnosti na internetu. Iz številnih praktičnih primerov je bilo moč izluščiti ideje za konkretne aktivnosti. Zelo dobrodošla je bila možnost postavljanja dodatnih vprašanj strokovnjakom za posamezna področja ter možnost dialoga in izmenjave mnenj z ostalimi udeleženci. Individualen NETFORK projekt je bil pripravljen na osnovi kvalitetne metodološke osnove in je predstavljal konkreten prispevek pri prizadevanjih na mojem delovnem področju. Predvsem pa je NETFORK dal jasne nastavke za pogled naprej in nadaljnje izobraževanje, ki je proces, ki zlasti na tem izredno dinamičnem digitalnem področju ne sme biti nikoli prekinjen.


 

Petra Arnež, IZI mobil d.d.

V poplavi trendov, praks, priročnikov, seminarjev je včasih težko izluščiti kakovostne vsebine oziroma prakse, ki jih lahko preneseš na svojo panogo. NETFORK Akademija mi je dala širok pregled dobrih praks digitalnega nastopa na trgu, veliko novih virov literature, predvsem pa vedenje, da je treba začeti z majhnimi koraki, da dosežeš velike spremembe. In predvsem vztrajati. Priporočam.
 

Jošt Košak, AV studio d.o.o.

NETFORK je edino izobraževanje v Sloveniji, ki obsega vse najpomembnejše segmente, katere mora digitalni manager nujno spoznati. V celotnem izobraževanju pridobiš operativna in strateška znanja strokovnjakov, katera bi moral sicer več let pridobivati na manjših seminarjih. Kot predstavnik digitalne agencije sem na izobraževanju dobil širino, do takrat meni še nepoznano. Z vidika mreženja pa pridobil kontakte strokovnjakov in sošolcev, za katere sem prepričan, da jih bom v prihodnosti še potreboval. Poleg tega pa NETFORK diploma dobro izgleda v mojem CV-ju :-).


 

Video vsebine

arhiv video vsebin >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke