Mateja Blatnik,  Dnevnik, d.d.:
 Udeležba na NETFORK Akademiji je bila zame ena od najboljših poslovnih odločitev. Vseka...
podrobnosti
Jure Kumljanc,  LifeClass Hotels & Spa:
 Izobraževanja smo se udeležili v želji, da osnovno razumevanje interneta nadgradimo in ...
podrobnosti
Vekoslav Rajh,  Ministrstvo za obrambo RS:
 Pridobljena znanja že uspešno uporabljam v praksi in veliko bolj suvereno zago...
podrobnosti
Saša Tušek Vogrič,  RRC Računalniške storitve, d.d.:
 NETFORK akademija, je več kot izpolnila moja pričakovanja. Predvsem bi pohvalila or...
podrobnosti
Marko Lorber,  Connecta d.o.o.:
 NETFORK Akademija mi je dala dve stvari: na eni strani znanje, ki mi ga je primanjkovalo, ...
podrobnosti
Milena Pelipenko,  Gospodarsko razstavišče d.o.o.:
 V raziskovalnih poročilih E-laborat, ki sem jih prejela na NETFORK Akademiji je na enem m...
podrobnosti
Aleš Kersnič,  Adria Airways d.d.:
 NETFORK Akademija je zadetek v polno, nekaj kar smo v slovenskem internetnem prostoru potr...
podrobnosti
Barbara Bosilj,  Relax turizem d.o.o.:
 S pomočjo NETFORK Akademije sem pridobila potrebna znanja in smernice, ki jih lahko upora...
podrobnosti
Erika Setnikar,  Mobitel d.d.:
 Menim, da je bila tovrstna akademija v naši krogih nujno potrebna. Ne gre samo za pridobi...
podrobnosti
Aleksandra Jerebic,  Slovenska turistična organizacija:
 Priporočam jo vsem, ki se trudite pridobivati kupce. Znanja, ki jih osvojite, vas spodbuj ...
podrobnosti
Tomaž Korelc, direktor,  Creatoor d.o.o.:
 V 90 urah boste dobili znanje, za katerega sem jaz porabil 10 let in več. Vredno vsake se ...
podrobnosti
Jerneja Cvelbar,  Terme Krka, d.o.o.:
 Investicija v NETFORK Akademijo se gotovo izplača, saj s pridobljenim znanjem uspešno ma...
podrobnosti
Nataša Crnkovič,  Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.:
 

Po končani NETFORK Akademiji se zaveš, koliko dela te dejansko še čaka na spletni stra ...

podrobnosti
Jošt Košak,  AV studio d. o. o.:
 Netfork je edino izobraževanje v Sloveniji, ki obsega vse najpomembnejše segmente, kater...
podrobnosti
Marko Jevšenak,  Gorenje d. d.:
 NETFORK Akademija mi je dala v prvi vrsti pregled nad široko paleto znanj, potrebnih za u...
podrobnosti
Nastja Kramer,  Malinca.si:
 NETFORK Akademije sem se udeležila na začetku svoje podjetniške poti, ko je bila Malinc...
podrobnosti
Mateja Blatnik,  Dnevnik, d.d.:
 Udeležba na NETFORK Akademiji je bila zame ena od najboljših poslovnih odločitev. Vseka...
podrobnosti

Podjetja 8-ih generacij udeležencev NETFORK Akademije


Actual IT d.d., Adria Airways d.d., Agencija RS za okolje, Ministrstvo za kmetijstvo in okolje, Alp-Agency d.o.o., Amis d.o.o., Asanti MAA d.o.o., AV studio d.o.o., Avto Triglav d.o.o. Ljubljana, Banka Celje d.d., Banka Koper d.d., Brjago d.o.o., BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, Creatoor d.o.o., Diners Club SLO d.o.o., Dnevnik d.d., Družina založba d.o.o., Elektro -Slovenija, d.o.o., Eles, d.o.o., Enigma d.o.o., Estoritve d.o.o., F2 d.o.o., Fashion.si, GA, gospodinjski aparati d.d., Gooja d.o.o., Gorenje d.d., Gospodarsko razstavišče d.o.o., Hermes Softlab d.d., Hoteli Bernardin, d.d., Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Istrabenz Turizem d.d., IZI mobil d.d., Jata Emona d.o.o., Kadrovske storitve d.o.o., Kapitalska družba, d. d., Krajc Hoteli d.o.o., Lek d.d., Liger d.o.o., Linea Media d.o.o., Lokalna turistična organizacija Bovec,Medis d.o.o., Mercator d.d., Microsoft Slovenija, Ministrstvo za obrambo RS, Mint International House, d.o.o., MM - Marketing Magazin, Mobitel d.d., Nina Krajnc, s.p., NLB d.d., Nova KBM d. d., OKS-Olimp, d.o.o., Planet lepote, Pro Plus d.o.o., Računalniške novice, Relax Turizem d.o.o., RLS merilna tehnika d.o.o., RRC Računalniške storitve d.d., Sberbank banka d.d., Skupna pokojninska družba d.d., Ljubljana, Slovenska turistična organizacija, Solos d.o.o., Strobl+Strobl gmbh & co. kg, Telapolis d.o.o., Teleing d.o.o.,Telekom Slovenije d.d., Terme Krka, d.o.o., Novo mesto, UniCredit Banka Slovenija d.d., Union hoteli d.d., Unior d.d., UP Fakulteta za turistične študije, Uradni list RS, Veris d.o.o., Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., Zavarovalnica Tilia d.d., Zavarovalnica Triglav, d.d., Zavod za turizem Maribor...

Izbrane izjave nekaterih udeležencev

 

 
 

Mateja Blatnik, Dnevnik, d.d.

Udeležba na NETFORK Akademiji je bila zame ena od najboljših poslovnih odločitev. Vsekakor gre pohvala odlično izbranim predavateljem, ki poleg znanj vse odlikuje tudi visoka stopnja profesionalnosti, ki jo tako posredujejo na slovenski trg in sooblikujejo prihodnost slovenskega poslovnega interneta.


 

Jure Kumljanc, LifeClass Hotels & Spa

Izobraževanja smo se udeležili v želji, da osnovno razumevanje interneta nadgradimo in se uvrstimo med vodilne na tem področju slovenskega hotelirstva. Z udeležbo na NETFORK Akademiji smo postali del mozaika slovenskih podjetij, ki imajo vizijo o uspehu.


 

Vekoslav Rajh, Ministrstvo za obrambo RS

Pridobljena znanja že uspešno uporabljam v praksi in veliko bolj suvereno zagovarjam odločitve s področja spletnega nastopa organizacije. Zaključno nalogo - "Strategijo spletnega poslovanja" sem predstavil vodstvu ministrstva, kar je gotovo prispevalo k povečanju razumevanja za to področje in prelomni odločitvi, da spletno predstavitev selimo na drugo, zmogljivejšo in naprednejšo infrastrukturo. Novih izzivov se že veselim.


 

Saša Tušek Vogrič, RRC Računalniške storitve, d.d.

NETFORK akademija, je več kot izpolnila moja pričakovanja. Predvsem bi pohvalila organizatorje in Primoža Žižka, za izbrane vsebine, predstavljene s strani priznanih strokovnjakov s področja internetnega marketinga.


 

Marko Lorber, Connecta d.o.o.

NETFORK Akademija mi je dala dve stvari: na eni strani znanje, ki mi ga je primanjkovalo, na drugi strani pa spoznavanje in druženje z ljudmi, ki isto razmišljajo in se ukvarjajo s podobnimi posli. Skratka, na splošno mi je NETFORK Akademija zelo koristila, saj sem dobil nek celosten vpogled v razvoj spletnih mest, zaradi česar sem se tudi vpisal na NETFORK Akademijo.


 

Milena Pelipenko, Gospodarsko razstavišče d.o.o.

V raziskovalnih poročilih E-laborat, ki sem jih prejela na NETFORK Akademiji je na enem mestu zbranih veliko uporabnih znanj in navodil, ki jih hkrati lahko delim s sodelavci, ki pokrivajo različna področja. Poročila so primerna zame, saj urejam našo spletno stran, za PR službo, ki v našem podjetju pripravlja besedila za splet, in tudi za samo vodstvo podjetja, ker je poznavanje spletnih zakonitosti danes nujno za strateško odločanje .


 

Aleš Kersnič, Adria Airways d.d.

NETFORK Akademija je zadetek v polno, nekaj kar smo v slovenskem internetnem prostoru potrebovali in iskali. Znanje in pregled nad internetom, ki ga ponuja, je zlata vredno. Obisk NETFORK Akademije bom priporočil vsem znancem in prijateljem, ki so kakorkoli povezani z internetom in internetnim poslovanjem.


 

Barbara Bosilj, Relax turizem d.o.o.

S pomočjo NETFORK Akademije sem pridobila potrebna znanja in smernice, ki jih lahko uporabim v praksi. Predavatelji so podali informacije na podlagi konkretnih izkušenj, kar v današnjem svetu pomeni veliko.


 

Erika Setnikar, Mobitel d.d.

Menim, da je bila tovrstna akademija v naši krogih nujno potrebna. Ne gre samo za pridobitev novih znanj, ampak tudi za deljenje izkušenj, izmenjavo mnenj. Resnično sem zadovoljna, da se mi je uspelo lani udeležiti tega izobraževanja. Organizatorjem želim vam, da ste še naprej tako uspešni in da nadaljujte v začrtani v smeri začrtanega poslanstva.


 

Aleksandra Jerebic, Slovenska turistična organizacija

Priporočam jo vsem, ki se trudite pridobivati kupce. Znanja, ki jih osvojite, vas spodbujajo k inovativnem razmišljanju, k razlikovanju trženja od ostale konkurence.


 

Tomaž Korelc, direktor, Creatoor d.o.o.

V 90 urah boste dobili znanje, za katerega sem jaz porabil 10 let in več. Vredno vsake sekunde in vsakega centa. Resnično priporočam.


 

Jerneja Cvelbar, Terme Krka, d.o.o.

Investicija v NETFORK Akademijo se gotovo izplača, saj s pridobljenim znanjem uspešno manjšaš stroške na vseh področjih. Lažje izbereš ustreznejšo rešitev za določen projekt, marsikaj pa znaš narediti tudi sam. NETFORK Akademija mi je dala veliko uporabnega znanja in samozavest, tako da svoje poslovne odločitve suvereno zagovarjam. Dobila sem poglobljen vpogled v področje, ki ga sedaj z velikim veseljem raziskujem naprej.


 

Nataša Crnkovič, Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Po končani NETFORK Akademiji se zaveš, koliko dela te dejansko še čaka na spletni strani. Zavedanje o tem, kako mogočen je splet in kaj lahko podjetju prinese, je danes še kako pomembno. In ravno to zavedanje predavatelji pri svojih poslušateljih zbudijo.
 

Jošt Košak, AV studio d. o. o.

Netfork je edino izobraževanje v Sloveniji, ki obsega vse najpomembnejše segmente, katere mora digitalni manager nujno spoznati. V celotnem izobraževanju pridobiš operativna in strateška znanja strokovnjakov, katera bi moral sicer več let pridobivati na manjših seminarjih. Kot predstavnik digitalne agencije sem na izobraževanju dobil širino, do takrat meni še nepoznano. Z vidika mreženja pa pridobil kontakte strokovnjakov in sošolcev, za katere sem prepričan, da jih bom v prihodnosti še potreboval. Poleg tega pa NETFORK diploma dobro izgleda v mojem CV-ju :-).


 

Marko Jevšenak, Gorenje d. d.

NETFORK Akademija mi je dala v prvi vrsti pregled nad široko paleto znanj, potrebnih za upravljanje poslovnih aktivnosti na internetu. Iz številnih praktičnih primerov je bilo moč izluščiti ideje za konkretne aktivnosti. Zelo dobrodošla je bila možnost postavljanja dodatnih vprašanj strokovnjakom za posamezna področja ter možnost dialoga in izmenjave mnenj z ostalimi udeleženci. Individualen NETFORK projekt je bil pripravljen na osnovi kvalitetne metodološke osnove in je predstavljal konkreten prispevek pri prizadevanjih na mojem delovnem področju. Predvsem pa je NETFORK dal jasne nastavke za pogled naprej in nadaljnje izobraževanje, ki je proces, ki zlasti na tem izredno dinamičnem digitalnem področju ne sme biti nikoli prekinjen.


 

Nastja Kramer, Malinca.si

NETFORK Akademije sem se udeležila na začetku svoje podjetniške poti, ko je bila Malinca.si v samem štartu. Super predavatelji, veliko novega znanja in predvsem izkušnje, ki so jih z nami delili predavatelji in soudeleženci, so mi prišle pri razvijanju moje podjetniške ideje zelo prav. Dobila sem ogromno novega znanja, različnih pogledov na spletno komunikacijo in predvsem idej, ki sem jih vpeljala v Malinco oziroma jih še danes vpeljujem. Vsem, ki se ukvarjate s spletom in bi radi svoje znanje nadgradili, se mrežili in postali še boljši, toplo priporočam NETFORK Akademijo.


 

Video vsebine

arhiv video vsebin >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke